top of page
RETAIL

die niet terugkomen aan klanten die dat wél doen

SPULLEN VERKOPEN

WAAROM

In wezen komt het in Retail nog steeds neer op; 

 

“Spullen verkopen die niet terugkomen, aan mensen die dat wél doen"

 

Dit simpele uitgangspunt is al honderden jaren de basis voor Retail. Maar het winkelgedrag van de klanten is niet meer zo recht door zee. Klanten verwachten integratie van de diverse verkoop kanalen en op het zelfde moment eisen ze beschikbaarheid van goederen en diensten. Op de plek en op het moment dat zij het nodig hebben. Technologie speelt een essentiële rol in de moderne Retail arena. Indien correct toegepast, dan kan technologie een van de belangrijkste schakels tot succes zijn.

 

WAAROM

werkt het met ons

tND Retail leeft en ademt Retail. We zijn letterlijk opgegroeid in de winkel en begrijpen de winkelprocessen en het bedrijfsmodel. We houden van winkelen en raken niet uitgepraat over nieuwe concepten, processen en dienstverleningen in Retail. Daarnaast snappen we technologie, we praten net zo makkelijk over bits en bytes en houden van nieuwe technologische snufjes en apps. We struinen de markt af om de laatste ontwikkelingen te doorgronden. We onderzoeken daarbij de inzetbaarheid hiervan in het winkelbedrijf. Nooit met het doel om nieuwe technologie te introduceren, maar altijd met focus op optimalisatie van resultaten en het bereiken van de bedrijfsdoelen. 

Onze aanpak is pragmatisch en ter zake. Geen dikke rapporten of uitgebreide onderzoeken.

Onze taal is helder en begrijpelijk en dat garanderen we.

tND Retail is uw vertrouwde en onafhankelijke adviseur.

WAT

kunnen we

voor u doen

WAT
CIO OP AANVRAAG

Een vertrouwde adviseur op directie niveau. Bepalen van ICT strategie, re-organisatie van  de IT afdeling en beoordelen van de kwaliteit van de dienstverlening en de systemen in uw organisatie.

RETAIL ICT STRATEGIE

Afgestemd op de bedrijfsstrategie, bepalen van heldere ICT strategie. Haalbare doelen en beheersbaar programma management.

BUSINESS INTELLIGENCE

 

Omzetten van gegevens en informatie in bruikbare kennis. Breng de informatie in de handen van de beslissers.

VOORSTEL VALIDATIE

 

Geeft dit ICT voorstel een oplossing voor ons probleem? Is de tijdsinschatting realistisch en waar zitten de valkuilen? Klopt die prijs eigenlijk wel?

SPREKER / GESPREKSLEIDER

Iemand die inpireert met humor. Kan zowel grote zalen boeien als kleine groepen motiveren. Praat over ICT in verhalen en beelden in plaats van diagrammen en opsommingslijsten

IMPLEMENTATIE

 

Niet lullen maar poetsen. Zorg ervoor dat het werkt, en dat uw mensen weten hoe het blijft werken. Leveren in plaats van beloven. 

WIE

is tND Retail

JAN-WILLEM 
BOERHOUT

Geboren als een zoon van een winkelier, omvat Jan-Willem's carrière relationship management systems, decision support systems, business intelligence systems en bovenal winkelautomatisering.  

 

Hij heeft verschillende management en adviseurs functies vervuld bij onder andere ACNielsen, BSO/Origin en NCR. Als oprichter van tND Retail heeft Jan-Willem gewerkt met directies van een lange lijst van nationale en internationale retail ketens. 

Hij wordt beschouwd als een ervaren, pragmatische, 'beide-benen-op-de-grond', humoristische Digital Transformer met focus op retail.

Gall & Gall logo
Logo Rituals Cosmetics
Logo NS stations
Logo Kruidvat
Logo Praxis
Logo WE Fashion
Logo Leapp
Logo Alpha Retail World Duty Free
  • LinkedIn - Black Circle
WIE

WAAR 

vind u ons

ONS ADRES

Postbus 153

1250 AD Laren NH 

the Netherlands

Email: info@tndweb.com
 

  • LinkedIn - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Vul voor nadere info het onderstaande contact formulier in:

Dank voor u bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

WAAR
bottom of page